طراحي داخلي اصولي در معماري
طراحي داخلي اصولي در معماري
آموزش طراحي داخلي يكي از انواع موارد آموزشي براي دكوراسيون داخلي ساختمان مي باشد. طراحي داخلي به عنوان رشته اي مجزا و تخصصي شناخته مي شود كه در مراحل مختلف آموزشي توجه به ديزاين و دكوراسيون داخلي به شكلي حرفه اي صورت مي گيرد. در واقع طراحي داخلي براي برنامه ريزي و هماهنگي و در نهايت مديريت فضاي موجود ارائه شده كه طراحي و اجراي بهترين طرح را براي بهره مندي از فضا بر عهده دارد. طراحي داخلي رشته اي هنري توام با برنامه ريزي فرايندهاي شكل گيري طراحي براي طراح داخلي مي باشد كه هدف آن تهيه بهترين طرح براي فضاي مورد نظر است.
آموزش طراحي داخلي از اهميت ويژه اي براي هنرجويان برخوردار است زيرا كارايي مطلوبي براي بازسازي ساختمان هاي قديمي، ارائه طرح هاي اوليه مناسب براي استفاده مطلوب از فضاي داخلي دارد. در طراحي داخلي توجه به مديريت فضا از مهم ترين نكاتي است كه براي هنرجويان بيان مي شود. در واقع با آموزش مناسب طراحي داخلي و همين طور بهره مندي از نكات مهم ارائه شده در اين دوره ها مي توان رنگ و بويي تازه به فضاي موجود بخشيد و محيط قبلي را از حالت كسل كننده خارج كرد. اموزش طراحي داخلي در انواع شهرها نيز برقرار است و توسط متخصصان اين رشته تدريس مي شود . براي اموزش در اين زمينه مي توان اموزش طراحي داخلي در اصفهان را به شما پيشنهاد كرد .
موارد مورد توجه براي طراحي داخلي
خلاقيت در طراحي داخلي ساختمان براي فردي كه قرار است آن را مديريت كند نقش بسيار مهمي ايفا مي كند و تنظيم بودجه مناسب و زمان بندي براي ارائه بهترين طرح موجود از مواردي است كه لازمه كار يك طراح داخلي مي باشد. برنامه ريزي براي ارائه يك طراحي داخلي به بهترين شكل ممكن و توجه به جزئياتي كه مربوط به كف ساختمان تا سقف آن مي باشد از ديگر موارد مهم براي يك طراح داخلي است. در آموزش طراحي داخلي به رعايت همه اين مراحل تاكيد مي شود و نوع برنامه ريزي براي ارائه بهترين طرح مورد توجه است.
در واقع آموزش طراحي داخلي براي افرادي مناسب تر است كه تمايل دارند سطح داخلي و ظاهري فضا را به صورت تخصصي بررسي كنند و در مورد مسائل زير ساختي يك ساختمان نيز حساس مي باشند. طراح داخلي در نهايت مسئول طراحي فضايي است كه در نظر گرفته و كاربرد بهترين متريال و خواص فيزيكي ارائه شده از آن بر عهده او مي باشد.
آموزش طراحي داخلي و سبك هاي آن
آموزش طراحي داخلي با سبك هاي مختلفي همراه مي باشدكه از جمله آنها مي توان به سبك هاي مدرن و كلاسيك اشاره كرد. از ديگر سبك هاي موجود نوع مديترانه اي است كه به عنوان سبكي رويايي شناخته مي شود. در اين سبك استفاده از المان هاي طبيعي مرسوم است و نورگيري فضا با كاربرد بزرگترين پنجره ها و نورگيرها در حد امكان مي باشد.
سبك مدرن در طراحي داخلي به دليل زندگي مدرن و با وجود متراژ كم در مورد ساختمان هاي موجود داراي اهميت مي باشد. استفاده و كاربرد بيشتر طراحي نوين و عدم توجه خاص به المان هاي تاريخي در اين مورد از طراحي به چشم مي خورد.
در سبك كلاسيك همان گونه كه از نام آن پيداست استفاده از المان هايي كه واقع گرايانه تر و حقيقي تر هستند مشاهده مي گردد. به طور كلي مي توان گفت كه در آموزش طراحي داخلي به اين امر توجه مي شود كه طراحي بايد با در نظر گرفتن اقليم موجود، سليقه كارفرما، نوع كاربري ساختمان و همين طور توجه به مساحت و فضاي مورد نظر براي طراحي صورت بگيرد. البته سبك هاي ويژه زيادي براي طراحي داخلي ارائه شده اند كه اجراي هر كدام از آنها به موارد زيادي بستگي دارد.
مراحل طراحي داخلي ساختمان
براي اين كه يك طراحي داخلي داراي ويژگي هاي منحصر بفردي باشد بايد مراحل آن به شكلي منظم و اصولي انجام شود. در ابتدا طراح داخلي بايد اطلاعات مهم در مورد خواسته ها و انتظاراتي كه يك كارفرما دارد را جمع آوري كند. اطلاعات فني يك ساختمان براي طراحي اصولي بسيار مهم است. تمركز بر روي ارائه بهترين طرح ممكن با توجه به اطلاعات موجود در ذهن طراح مورد بررسي قرار مي گيرد. پياده كردن بهترين طرح ممكن با استفاده از نرم افزارهاي تخصصي موجود براي طراحي و ارائه طرح ها در قالب دو بعدي و سه بعدي مهم است و ارائه اين نقشه ها به عنوان نقشه اصلي براي ديزاين از مراحل نهايي انجام كار مي باشد.
برچسب: ،