مطلب آزاد مطلب آزاد .

مطلب آزاد

بي اشتهايي و افزايش اشتها

بي اشتهايي و افزايش اشتها 

ما يا نگران از دست دادن وزن هستيم و يا براي كاهش وزن تلاش مي‌كنيم. در واقع اين يك مشكل چند وجهي است و براي حل آن به برنامه‌اي خوب كه شامل: رژيم‌ غذايي، ورزش و تكنيك‌هاي كاهش استرس است، نياز داريم. رژيم غذايي نه تنها به زيبايي و تناسب اندام شما كمك مي‌كند، بلكه باعث مي‌شود سبك زندگي سالم‌تري را تجربه كنيد؛‌ همچنين از بيماري‌هايي مانند: ديابت، كبد چرب، مشكلات قلبي،‌ عروقي، نقرس و  پيشگيري مي‌كند. مجموعه ما به عنوان كلينيك لاغري ، نه تنها براي افراد چاق، بلكه براي افرادي كه از لاغري رنج مي‌برند و همچنين براي رشد بهتر كودكان و براي خانم‌هاي باردار رژيم غذايي مناسب ارائه مي‌دهد.

 

اما، اين نكته را در نظر بگيريد كه تنها با رژيم غذايي نمي‌توانيد سريع به وزن ايده‌آل‌تان برسيد!

 همان‌طور كه افراد زيادي به دنبال رژيم‌هاي لاغري هستند تا وزن خود را كم كنند. عده زيادي هم در آرزوي چاقي به سر مي‌برند و همواره به دنبال راهي جهت افزايش وزن مي‌باشند. براي اين تعداد از افراد هم راهكار درماني وجود دارد. بله درماني! همان‌طور كه چاقي بيماري محسوب مي‌شود لاغري و كمبود وزن نيز بيماري است و در صورت تداوم سلامت بدن را به خطر مي‌اندازد. اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه روياي افزايش وزن را داريد حتماً اين مقاله را بخوانيد. با نشان دادن دلايل و مضرات كمبود وزن و معرفي متخصصين تغذيه كه با ارائه رژيم براي افزايش اشتها در اصفهان به شما مشاوره مي‌دهند، شما را در عملي كردن تصميمتان ياري‌خواهيم كرد

همان‌طور كه حتماً مي‌دانيد هر فرد با توجه به قد بايد از وزن مشخصي برخوردار باشد كه اين وزن، وزن ايدئال اوست. شاخص توده بدن را با شاخص (BMI) اندازه‌گيري مي‌كنند. درصورتي‌كه BMI شخصي كمتر از عدد 18.5 باشد آن فرد دچار كمبود وزن است.

مهم‌ترين عاملي كه وجود دارد دانستن اين نكته است كه چرا فرد دچار كمبود وزن شده است. درواقع مرحله اول علت‌يابي مشكل است. اما چه عواملي موجب كمبود وزن مي‌شود:


  • سوءتغذيه: سوءتغذيه يكي از دلايل اصلي مهم كاهش وزن در افراد است. اين مشكل بيشتر به دليل عدم دسترسي به غذاي سالم پيش مي‌آيد. همان‌طور كه در بسياري از كشورهاي فقير شاهد هستيم اما ممكن است در كشورهاي توسعه‌يافته هم نيز اتفاق بيفتد. يا به دليل مسائل اقتصادي و يا به علت عادات غذايي ناسالم فرد.
  • بي‌اشتهايي: در اين شرايط فرد اشتها و علاقه‌اي به خوردن غذا ندارد و وعده‌هاي كامل غذايي خود در يك روز را دريافت نمي‌كند. بسياري از اين افراد دچار توهم اضافه‌وزن هم هستند و ازلحاظ ذهني و رواني نيز خود را به كم خوردن مجبور مي‌كنند و در اين متوجه وزني كه از دست مي‌دهند نيستند. بنابراين اين افراد بايد براي كم‌اشتهايي و كمبود وزن خود با يك متخصص مشورت كرده و در صورت نياز يك رژيم افزايش وزن يا هركجاي ديگر دريافت كنند.
  • بيماري: ممكن است فرد به دليل ابتلا به بيماري خاص همچون پركاري تيروئيد، ديابت، سرطان، ابتلا به ويروس اچ آي وي و يا عفونت‌هاي ديگر، اختلال يا عفونت در دستگاه گوارش و  به بي‌اشتهايي مبتلا شود و يا حتي با داشتن اشتهاي خوب و خوردن وعده‌هاي كافي نيز وزن اضافه نكند. در چنين شرايطي فرد بايد به پزشك مراجعه كرده و با دادن آزمايش از سلامت بدن خود مطمئن شود. با درمان بيماري حتماً مشكل كمبود وزن نيز حل خواهد شد.
  • تحرك زياد: برخي افراد نسبت به كالري كه هرروز دريافت مي‌كنند تحرك بيشتري دارند. بنابراين فرصت ذخيره كالري در بدن را ندارند و بيشتر از آن چيزي كه خورده‌اند مي‌سوزانند. اين افراد با افزايش وعده غذايي يا تمركز بر دريافت برخي مواد غذايي خاص حتماً به افزايش وزن خواهند رسيد.
  • اختلالات خلقي و افسردگي: افسردگي بر افراد ممكن است تأثيرات مختلف و متفاوتي بگذارند. برخي با ابتلا به افسردگي پرخوري مي‌كنند و برخي ديگر به‌هيچ‌عنوان تمايلي به غذا خوردن ندارند. در اين افراد پيش ازهر چيز بايد درمان افسردگي صورت پذيرد سپس مشكل كمبود وزن نيز مرتفع خواهد شد. در كمبود وزن عوامل ژنتيكي نيز تأثيرگذار است كه باز مي‌توان با كمك متخصص و دريافت رژيم افزايش وزن آن را درمان كرد.

برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ تير ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۴۳:۰۳ توسط:احسان زماني موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :